Medier og forandrings ledelse

Hos Maxus anerkender vi, at vores kunder ønsker et bureau, der kan hjælpe dem med at navigere og udnytte de store muligheder, som dagens komplekse og foranderlige medielandskab tilbyder. Vores mission er at lede forandringerne i markedet.

Vi omfavner teknologi og innovation og vi udfordrer vores kunder til at bevæge sig fremad ved at bringe dem løsninger, der er enkle, kreative og effektive - og som leverer håndgribelige fordele og synlige resultater for deres forretning. Vi er født i den digitale tidsalder og Maxus er det eneste netværk der har sin egen creative technology division; Metalworks.


Vores kompetencer Arrow icon

Vi er et globalt netværk af lokale bureauer

Med over 2700 mennesker på 70 kontorer i 55 markeder, har vi konsekvent været det hurtigst voksende mediebureau-netværk i verden siden vores start i 2008. Vores forretning er ligeligt fordelt på tværs af The Americas, EMEA og APAC.

I Danmark er vi 50 fantastiske medarbejdere og på Nordisk niveau er vi 120 dedikerede ildsjæle der brænder for at skabe resultater for vores kunder. Udover København, har Maxus kontorer i Stockholm, Oslo og Helsinki.

Maxus er stolt af at være en del af både GroupM, verdens førende medieinvesteringsgruppe, der har uovertruffen kraft i forhandlinger og teknologi samt WPP - verdens største marketingkonglomerat.

"


Kontakt os Arrow icon

Vi har fantastiske lokale, regionale og globale kunder

Det er på mange måder vores kunder der definerer os. Vores vækst kommer af at arbejde med nogle fantastiske virksomheder både globalt, regionalt og helt afgørende lokalt, hvor den intelligente strategi fører til strålende udførelse.

I Danmark har vi mange kunder og vi er stolte af hver og én. De tæller bl.a. L’Oréal, Illum, Pandora, Dong Energy, Gram, Scandlines, København Zoo, Garnier, Diesel, Essie, Kärcher, Lancôme, C More, Niels Brock, Biotherm, Alfa Romeo, L’Oréal Paris, Wonderful Copenhagen, FK Distribution, Huawei og mange flere.

 


Vores arbejde Arrow icon