juni 13, 2017

Global fusionering

By Maxus Denmark 

Maxus Denmark

Maxus og søsterbureauet MEC fusionerer globalt, i Norden og dermed også i Danmark og lancerer et nyt globalt medie- og contentbureau under global ledelse af CEO Tim Castree.


Det nye bureau vil blive præsenteret i løbet af efteråret og vil kombinere Maxus’ og MEC’s stærke positioner i både København og Aarhus. ”For både Maxus og MEC er det er en spændende udvikling” siger Kristian Bæk-Mikkelsen og Thomas Nolsøe, direktører i de to bureauer. ”Bureauerne deler mange af de samme værdier, og fusionen vil give vores kunder det bedste, vi kan tilbyde i form af talenter, teknologi og værktøjer. Vi ser frem til at være med til at skabe en ny og endnu stærkere organisation for fremtiden”.

GroupM planlægger også den nordiske lancering af gruppens globale digitale mediebureau, Essence. Essence blev købt af GroupM i 2015 og arbejder for globale kunder som Google og Visa og har for nylig vundet Nokia globalt i samarbejde med Mindshare. ”Vi går en virkelig spændende fremtid i møde med lanceringen af vores nye globale bureau og udrulning af Essence, og det understreger vores commitment til at sætte data og teknologi i centrum for at gøre vores kunder endnu mere konkurrencedygtige” siger Jonas Hemmingsen, CEO, GroupM Nordic.